MALOKA COLOMBIA
	www.colectivomaloka.org
   

Agenda

Sábado, 14 de Abril de 2012 | 12:00

Fiesta por un encuentro sin fronteras
Fiesta por un encuentro sin fronteras

Fiesta por un encuentro sin fronteras!

Jornada cultural "Sabores del Mundo"

Para la autogestión de la Casa Sense Fronteres!

Sábado 14 de abril a partir de las 12Hs


Jueves, 12 de Abril de 2012 | 13:00

Xerrada: Estratègia Universitat 2015. Què és, què implica i reptes de futur (Catalunya i Còlombia)
Xerrada: Estratègia Universitat 2015. Què és, què implica i reptes de futur (Catalunya i Còlombia)

Per qué parlem d'una privatització de l'educació superior? Com ens afecta? Podem parlar d'autèntica precarietat laboral als nostres centres? El moviment estudiantil té capacitat per aturar-ho?

Estratègia Universitat 2015. Què és, què implica i reptes de futur (Catalunya i Còlombia)

Hi intervindran:

- Noel Huget
Membre d'Assembles d'Economia de la UB
- Xavier Domènech
Membre de la PUDUP i professor de la UAB
- Juan Manuel Avila
Membre del Col·lectiu Maloka Colòmbia

Inici de l'acte: 13:00 del 12/04/2012
Fins: 14:30 del 12/04/2012
Organitza: SEPC-UPF
Lloc: Pati de Jaume I de la UPF, Barcelona

Miércoles, 11 de Abril de 2012 | 18:00

VEUS DE DONES EN ELS CONFLICTES ARMATS.  Pel dret a  una vida lliure de violències”
VEUS DE DONES EN ELS CONFLICTES ARMATS. Pel dret a una vida lliure de violències”

VEUS DE DONES EN ELS CONFLICTES ARMATS. Pel dret a una vida lliure de violències”

Trobada – debat : “Veus de dones en els conflictes armats. Cas de Colòmbia, Palestina i México. Pel dret a una vida lliure de violència”.Organitza: Col·lectiu Maloka, Marxa Mundial de dones a Catalunya, Associació Hèlia, Plataforma unitària contra les violències de gènere, Taula Catalana per la pau i els drest humans a Colòmbia i Organización Femenina Popular OFP -Colombia.

Dimecres 11 d’abril18:00 – 20:00:

Centre Francesca Bonnemaison, C/ Sant Pere Més Baix 7. Barcelona.


Martes, 6 de Marzo de 2012 | 13:00

Jornades: A Barcelona, pels drets de les víctimes, la restitució integral de terres i territoris i contra la impunitat a Colòmbia
Jornades: A Barcelona, pels drets de les víctimes, la restitució integral de terres i territoris i contra la impunitat a Colòmbia

6 de març de 2012

Dia internacional de les víctimes de crims d'Estat a Colòmbia

a Barcelona, pels drets de les víctimes, la restitució integral de terres i territoris i contra la impunitat a Colòmbia

 

Acció de denúncia:

Dia: Dimarts 6 de març de 2012

Lloc: Parc de les tres xemeneies (Barcelona)

Hora: 13:00h

 

 

 

Acte commemoratiu:

Dia: Dimarts 6 de març de 2012

Lloc: Casa de la Solidaritat - C/ Vistalegre 15, Baixos (Barcelona)

Hora: 19:00h

 

Convoca: MOVICE Catalunya

 

Les víctimes i familiars de víctimes de crims d'Estat a Colòmbia agrupades al MOVICE (Moviment de Víctimes de Crims d'Estat de Colòmbia), aquest 6 de març de 2012 (dia internacional de les víctimes de crims d'Estat de Colòmbia), realitzarem diverses jornades a diferents parts del món exigint a l'Estat colombià una restitució integral de les terres i els territoris espoliats als camperols i que ara es troben en mans de latifundistes, empreses nacionals i transnacionals.

També denunciarem els crims que se segueixen cometent contra els qui lluiten per la restitució de la terra i l'engany de la llei de víctimes i restitució de terres que promou la impunitat i beneficia als espoliadors.

Des de Catalunya també volem denunciar a les empreses transnacionals que segueixen participant de l'espoli a Colòmbia, com és el cas de la multinacional espanyola Endesa (actualment propietat de la italiana ENEL), involucrada en el projecte de desviament del curs del riu Magdalena.

Aquest desviament forma part del megaprojecte del Quimbo, el qual pretén construir una represa hidroelèctrica que tindrà una àrea de 8.560 hectàrees i una extensió de 5 km, i que inundarà sis pobles del departament del Huila, desapareixent una bonica vall rica en agricultura, fauna, pesca i un territori de riquesa arqueològica, cultural, social i i històrica inavaluable, i que a la vegada produirà desplaçament forçós i pèrdua de llocs de treball.

A més, l'actual govern colombià ha entregat a EMGESA (filial d'Endesa-ENEL a Colòmbia) facultats extraordinàries per disposar de 23.000 hectàrees més de les que ja s'havien entregat pel govern anterior.

És per això que el proper 6 de març de 2012, en el marc del dia internacional de les víctimes de crims d'Estat a Colòmbia, convoquem a l'acció de denúncia contra l'empresa multinacional Endesa al Parc de les tres xemeneies de Barcelona i a l'acte de commemoració de la jornada a la Casa de la Solidaritat de Barcelona, que consistirà en la presentació de les jornades del 6 de març, una xerrada sobre l'impacte de la multinacional Endesa a Colòmbia, un passi de vídeo sobre espoli de terres i un recital poètic.

Demanem als col·lectius i organitzacions sensibles amb la solidaritat internacionalista, que defensen els drets humans contra el terrorisme d'Estat i que treballen per la construcció d'una societat més justa on no hi tingui cabuda l'espoli, l'explotació i la rapinya dels pobles, que s'adhereixin a la jornada.

Agrairíem que ens féssiu arribar la vostra adhesió de suport en aquest e-mail: movicecatalunya@gmail.com

Somos semilla, somos memoria, somos el sol que renace ante la impunidad

 

MOVICE Catalunya, 21 de febrer de 2012


Viernes, 17 de Febrero de 2012 | 20:00

Xerrada: LA PAU I LA GUERRA A COLÒMBIA:
Xerrada: LA PAU I LA GUERRA A COLÒMBIA:

DIVENDRES, 17 DE FEBRER, A LES 20.00 h.

AL CASAL CULTURAL POPULAR EL BALUARD

LA PAU I LA GUERRA A COLÒMBIA:

1.- Context històric i moviment estudiantil, a càrrec de Juan Manuel Avila, membre del Col·lectiu Maloka.

2.- Pobles indígenes de Colòmbia "La lluita per la dignitat i l’autonomia", a càrrec de José Aristizábal, membre de l’Observatori pels Drets i la Supervivència dels Pobles Indígenes a Colòmbia.

3.-La situació de lEs Víctimes de Crims d’Estat a Colòmbia, a càrrec de Jamileth Vargas, membre del Moviment Nacional de Víctimes de Crims d’Estat (MOVICE).

4.-L’acompanyament internacional a Colòmbia a càrrec d’un membre de l’”International Peace Observatory (IPO)”.

 


Página « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Agenda | Noticias | Jornadas Culturales y Seminarios | Medio Ambiente | Derechos Humanos | Vídeos | Movimiento de Víctimas | Columnistas | Movimientos Sociales | Movimiento Mujeres | Colombia | Brigadas por Colombia | Proyectos | Videoteca | Quienes Somos | Enlaces | Contacto |

2018 Colectivo Maloka - www.colectivomaloka.org | Diseño Original: Elzine Aristide | Programación y Mantenimiento Web: Vinx